Welzijnskwartier

Callaoweg 1
Katwijk

Hulp nodig?
Telefoon: 071 403 33 23

Hoofdcontent

Doe Mee Weken

In september start het nieuwe seizoen! Vanwege corona is dit een bijzondere start, of beter gezegd 'herstart'. Veel activiteiten hebben lang stilgelegen. Op het gebied van cultuur, sport, ontmoeting, vrijwilligerswerk, bijeenkomsten voor mantelzorg, enz. We kijken uit om elkaar weer te ontmoeten en dat iedereen weer kan meedoen.
 
Themadagen en weken
Tegelijkertijd zijn er in september en oktober diverse 'bijzondere themadagen en themaweken'. Zoals: 'Week van Lezen en Schrijven', 'Week tegen Eenzaamheid', 'Nationale Sportweek', 'Burendag', 'De Week van Toegankelijkheid' en 'Coming Out Day'. Al deze weken staan in het teken van meedoen. Dat is precies wat we willen!
 
Doe Mee Weken
De seizoensopening en de themadagen zijn de aanleiding voor gemeente Katwijk en Welzijnskwartier om een campagne op te zetten onder de paraplu: 'Doe Mee Weken'. Tijdens deze weken staan de activiteiten (rondom alle themadagen) van diverse lokale partners in de schijnwerpers. 

Heb je een goed idee of wil je meedoen? Mail naar info@welzijnskwartier.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.