Hoofdmenu

Welzijnskwartier

Callaoweg 1
Katwijk

Hulp nodig?
Telefoon: 071 403 33 23

Hoofdcontent

Zonnetje laat zich flink zien in de tweede week van Zomer in Katwijk

Zonnetje laat zich flink zien in de tweede week van  Zomer in Katwijk

Laat de ballen maar vallen  
Een dames- en herenteam verkenden elkaars krachten en talenten bij een heuse jeu de boulesclinic wat in samenwerking met Buurtpreventie Frederiksoord Rijnsburg werd georganiseerd: "Echt leuk om zo met elkaar serieus aan de slag te gaan met die ballen", grinnikt een deelnemer van het winnende damesteam. 

Smoothies smikkelen en meedoen aan grootouder-kleinkind bingo  
"Mijn vriendinnetje Denise en ik hebben roze smoothies gemaakt", vertelde een stralende 6-jarige Jessica die afgelopen woensdag bij het Cruyffcourt bij de Molenwijk met nog 24 andere kinderen in groepjes smoothierecepten mochten uitproberen. 


"De zomer is een altijd een gezellige tijd om samen met je kleinkinderen wat te doen. Na maanden niet in de Vredeskerk in Katwijk te zijn geweest, was dit wel een hele leuke manier om er weer te komen om samen met mijn kleindochters mee te doen aan de grootouder-kindbingo.  Het was echt een gezellige boel in de kerk met al die kids en hun opa's en oma's. We hebben  enorm van deze leuke middag genoten!" aldus mevrouw van der Plas die net zoals haar kleindochters fanatiek meespeelde.  


Vossen spotten in Rijnsburg 
Door heel Rijnsburg waren ze op een hele warme dag op de laatste dag van juli te vinden; 'vossen'. Op allerlei plekjes zaten onder andere elfjes, brandweermannen, piraten verstopt om door groepjes kinderen met hun ouders gevonden te worden.  


Zien we je volgende week ergens? (3 augustus t/m 7 augustus)  
Maandag: Ontdek mooie plekjes op de fiets in Valkenburg (vervallen)  
Dinsdag: Volg een workshop schilderen in de Goerie of ga lekker sportief en creatief aan de slag in De Schelp  
Woensdag: Loop gezellig mee tijdens de wandeltocht door Panbos 
Donderdag: Kom een lekker soepje halen bij de soepbus bij de Brug  
Vrijdag: Waag je aan een DJ workshop en wie weet word jij wel de nieuwe Martin Garrix!