Hoofdcontent

Wie zijn wij?

De Jong Flora Band maakt deel uit van de Flora Band orkesten, samen met de Show-, Marching & Concertband Flora Band, Flora Brass en Just4Fun. Deze vier orkesten vormen één vereniging. Lid zijn van de Flora Band orkesten is een unieke ervaring. Je sluit je aan bij een hechte "familie" van gepassioneerde muzikanten die met plezier hun hobby uitoefenen.

De muzieklessen van de Jong Flora Band vormen de basis voor de muzikale carrière van onze leden. We stellen hoge eisen aan onze lessen, die worden gegeven door zeer ervaren leden van de Flora Band of door conservatoriumdocenten. Ivo van Gennip, al vele jaren docent bij de Jong Flora Band, is de dirigent, en Arjen Barnhoorn, met jarenlange ervaring als docent bij de Jong Flora Band, is slagwerkinstructeur.

De Jong Flora Band is een graag geziene gast bij taptoes, streetparades en optochten. Enthousiasme, discipline en muzikaliteit zijn eigenschappen die goed passen bij de jeugd van onze vereniging. Dit heeft keer op keer geleid tot uitstekende resultaten tijdens diverse concoursen, en de Jong Flora Band behoort dan ook tot de top van de Nederlandse jeugdkorpsen.

Aanstaande activiteiten:

26 februari - 17:00 uur
4 t/m 6 jaar
29 februari - 17:00 uur
7 t/m 12 jaar
29 februari - 17:00 uur
7 t/m 12 jaar
Datum nog onbekend
5 t/m 12 jaar