Hoofdcontent

Iedereen kan meesportenSporten is niet alleen goed voor de gezondheid, het biedt ook ontspanning, sociale contacten en veel plezier. Juist daarom werkt sport en beweging zo preventief. Het voorkomt uitval, zorgt voor integratie tussen verschillende groepen en maakt mensen minder eenzaamheid.
Maar ongehinderd bewegen is niet voor iedereen mogelijk. Onze sport- en beweegcoaches zijn gespecialiseerd in aangepast sporten en helpt mensen daarbij graag op weg. Het gaat hierbij om mensen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische (autisme) beperking.

Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan in het activiteitenoverzicht voor Aangepast sporten. Of neem contact op met Jeffrey Drost (mail naar jeffreydrost@welzijnskwartier.nl of bel naar 0657882682). Ook als vereniging/organisatie of professional kun je bij Jeffrey terecht met vragen over aangepast en inclusief sporten.


Neem contact op voor meer informatie

Laat je inspireren door deze sporters die hun passie weer hebben gevonden en daar heel veel plezier en succes mee behalen.