Hoofdcontent

Over Doe mee in Katwijk

Op deze website vind je het overzicht van al die geweldige activiteiten en de vraag naar al dat mooie vrijwilligerswerk bij jou in de wijk en buurt. Met al onze partners vullen en beheren we dit mooie platform. Met als doel de gemeente Katwijk net even mooier en leefbaarder maken. Zeker voor degene voor wie 'meedoen in de samenleving' niet altijd vanzelfsprekend is.

 

Ook voor jou

Je vindt op Doe mee in Katwijk activiteiten voor jong en oud. Voor groepen en individuen. Voor de sportieveling, de knutselaar, de rustzoeker, de mantelzorger, de creatieveling, de strandwandelaar, de amateurkok en voor nog veel meer mensen. Zeker weten dat ook jij iets vindt wat aansluit bij wat jij wilt en kunt. Doe mee in Katwijk is er voor iedereen in:

 

  • Katwijk aan Zee
  • Katwijk a/d Rijn
  • Katwijk Noord
  • Rijnsburg
  • Valkenburg

 

Onze ambitie

Iedere gemeente heeft te maken met eenzaamheid, armoede, individualisering en vergrijzing. Daarnaast zijn veel stichtingen, verenigingen en organisaties bezig met burgerparticipatie, wijkgericht werken, samenwerking en het creëren van een integraal aanbod voor iedereen die dat nodig heeft. Wij geloven dat dit alleen kan als inwoners en organisaties elkaar weten te vinden, elkaars kwaliteiten benutten en het gezamenlijke aanbod laagdrempelig met elkaar kan delen. En dat allemaal het liefst op één platform. 

 

Met Doe mee in Katwijk geven we invulling aan de wens van velen om de versnippering in het welzijns-, cultuur- en sportaanbod op te lossen. Dus geen aparte platforms meer voor vrijwilligers, mantelzorgers, sport, cultuur, ontmoetingscentra, medelanders, wijken etc, maar één platform waar al het aanbod wijkgericht en integraal makkelijk vindbaar is voor iedereen. Dat is de ambitie van Welzijnskwartier en daarom faciliteren we heel Katwijk met dit platform.

 

Kom maar op met jouw idee

Doe mee in Katwijk breiden we de komende jaren steeds verder uit. Nieuwe partners sluiten aan en steeds meer thema's krijgen een plek op dit platform. Daarnaast blijven we extra functionaliteiten toevoegen, waarmee we mensen en verenigingen nog meer met elkaar verbinden. Heb je een tip, suggestie of initiatief voor ons platform? Laat het ons weten

 

Lees meer over het ontstaan van Doe Mee In Katwijk in de blog van Gwen Spies, gebiedsmanager Welzijnskwartier