Hoofdcontent

Nieuwe module in DoeMee!

Aangepast sporten

Voor inwoners

Wil jij weten welke sportactiviteiten DoeMee! biedt speciaal voor sporters met een beperking? Of waaraan sporters met een beperking ook aan kunnen deelnemen? 

DoeMee! biedt nu het project Aangepast sporten waarin alle sportactiviteiten zijn opgenomen die speciaal bedoeld zijn voor sporters met een beperking of waaraan sporters met een beperking ook aan deel kunnen nemen. 

 

Voor aanbieders

Organiseer jij een sportactiviteit speciaal voor sporters met een beperking? Of kunnen sporters met een beperking óók deelnemen aan jouw sportactiviteit? Dan biedt DoeMee! nu de mogelijkheid om dit aan te geven bij de aanmaak van een nieuwe activiteit.

Voor sportactiviteiten voor sporters met een beperking is er een nieuwe module ontwikkeld: Aangepast sporten. Sportactiviteiten die speciaal bedoeld zijn voor sporters met een beperking plaats je bij aanmaak in dit project. 
Activiteiten waaraan óók inwoners met een beperking aan kunnen deelnemen breng je onder in het project Fit en Vitaal. Daar kun je aangeven dat jouw activiteit óók geschikt is voor inwoners met een beperking. In het activiteitenoverzicht verschijnt jouw activiteit dan zowel onder het project Aangepast sporten als Fit en Vitaal

Aanspreekpunt in Katwijk 

Vincent Huizer, sociaal werker bij Welzijnskwartier, kan iedereen helpen met een vraag over sporten met een beperking. Heb je een vraag? Schroom dan niet en mail naar vincenthuizer@welzijnskwartier.nl of bel met 06-82048300. Natuurlijk kun je ook zonder afspraak langskomen op het spreekuur. Deze is iedere donderdag van 15:00 tot 16:00 uur in de Burgt in Rijnsburg.